Deces

Dacă faceţi parte din familia defunctului sau sunteţi soţul supravieţuitor trebuie să contactaţi cât mai rapid un avocat pentru a obţine despăgubiri rca din accidente rutiere. De ce? Pentru că fiecare membru poate obţine despăgubiri cu titlu de daune materiale şi morale de sute de mii de lei. Mai exact cât?

De reţinut:

  • în dosarul de urmărire penală nu pot avea acces pentru studiere – fotocopiere părţile, ci doar avocatul acestora.
  • pot solicita despăgubiri în caz de accident rutier cu deces: copiii defunctului, părinţii, bunicii, nepoţii în linie directă, fraţii şi surorile, soţul sau soţia supravieţuitoare. Este important să înţelegeţi că niciunul din solicitanţi NU reduce din suma celorlalţi solicitanţi deoarece firmele de asigurări NU acordă o sumă globală per caz care să se împartă solicitanţilor, ci fiecare solicitant de despăgubire îşi primeşte dreptul său, banii cuveniţi. Aşadar, cine nu solicită, pierde despăgubirea şi nici ceilalţi nu obţin în plus!
  • reuşim obţinerea despăgubirilor în câteva luni.
  • vă asistăm atât pe latură civilă, cât şi pe latură penală, de la faza de urmărire penală, până la cea de instanţă sau chiar de executare silită a firmei de asigurare RCA.
  • am obţinut despăgubiri de-a lungul anilor de zeci de milioane de euro pentru clienţii noştri.

Sunaţi-ne la 0742 829 771 şi venim oriunde vă aflaţi!

Avocat Valentina Priboi
Call Now Button