Deces

Întâi de toate… condoleanțe! Dacă ați ajuns aici, cel mai probabil o persoană dragă s-a stins în urma unui accident rutier! Știm, cuvintele sunt de prisos, întâmplarea este o catastrofă, iar durerea dumneavoastră este un ocean de lacrimi…

Nu putem face minuni, nu vă putem aduce înapoi persoana care a pierit în accident, dar vă putem ajuta să primiți despăgubiri în urma accidentului rutier cu deces. De aceea trebuie să vă angajați cât mai rapid un avocat de accidente rutiere, înainte de strângerea tuturor probelor din dosarul de urmărire penală!

Atenție mare! NU semnați niciun document „binevoitorilor” care vor veni pe capul dumneavoastră chiar în timpul înmormântării, obligându-vă să le semnați te miri ce procuri dubioase! Riscați să vă pierdeți dreptul de despăgubire!

Ne dăm seama cât de derutat sunteți în urma acestei tragedii, de aceea vă expunem pe scurt cele mai importante aspecte legate de primirea de despăgubiri în urma decesului din accident a unei persoane:

 • Cine are acces în dosarul penal? Pot studia dosarul penal ca parte civilă? În dosarul de urmărire penală deschis șoferului vinovat nu pot avea acces părţile, ci doar avocatul acestora!
 • Cine poate solicita despăgubiri în caz de accident rutier cu deces? În cazul unui accident rutier cu deces pot primi despăgubiri copiii defunctului, părinţii, bunicii, nepoţii în linie directă, fraţii şi surorile, soţul sau soţia supravieţuitoare. Atenție! Niciunul din solicitanţi NU reduce din suma celorlalţi solicitanţi deoarece firmele de asigurări NU acordă o sumă globală per caz care să se împartă solicitanţilor, ci fiecare solicitant de despăgubire îşi primeşte dreptul său, banii cuveniţi. Aşadar, cine nu solicită, pierde despăgubirea şi nici ceilalţi nu obţin în plus!
 • În cât timp pot primi despăgubirea în urma unui accident cu deces? Obţinerea despăgubirilor durează câteva luni.
 • Ce sume de despăgubire se primesc pentru accident cu deces? Conform legislației RCA, se pot primi câteva sute de mii de euro, până la valoarea maximă de 6.070.000 euro.

Ce trebuie făcut în caz de accident rutier cu deces? Sunaţi-ne la 0742 829 771 şi venim oriunde vă aflaţi!

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere

  Nume:

  Telefon:

  Problema dumneavoastră:

  Call Now Button