Vatamari corporale

Despagubirile din partea firmei de asigurari RCA a soferului vinovat de producerea accidentului se acorda doar persoanei care a suferit efectiv vatamarea corporala. Indiferent ca ati fost pieton sau pasager, chiar si in masina soferului vinovat, puteti obtine despagubiri in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale cuprinse in CML (Certificatul medico-legal). In medie, o zi de ingrijiri medicale este despagubita cam cu 900 lei – 1000 lei.

De retinut:

– trebuie facuta deosebirea intre zilele de spitalizare si cele de ingrijiri medicale! Firmele de asigurare RCA ofera despagubiri in functie de zilele de ingrijiri medicale, nu in functie de zilele de spitalizare, pentru ca o persoana vatamata este inapta pentru a-si desfasura activitatile normale chiar daca nu sta internata in spital. Deci zilele de ingrijiri medicale conform certificatului medico-legal conteaza!

– despagubirile pentru vatamari corporale din accidente auto se pot solicita in termen de 3 ani!

– ne ocupam de toate procedurile, atat pe latura civila, cat si penala, de obtinerea tuturor documentelor, de la inceput pana la sfarsit, la obtinerea efectiva a banilor, a despagubirilor.

– avem cel mai mic onorariu de pe piata, onorariu de succes de 15% din despagubirea obtinuta, fara alte costuri.

Sunati-ne la 0742 829 771 si venim oriunde va aflati!