Avocat accidente rutiere în Craiova, Braşov, Constanţa

Cele mai bune rezultate sunt, de fapt, dosarele în urma cărora clientul rămâne prietenul avocatului ce l-a reprezentat; sunt dosarele în care clientul este mulţumit de rezultatele încasărilor despăgubirilor obţinute de apărător.

Valentina Priboi vă prezintă numai câteva din ultimele dosare preluate în care deja am dezvoltat relații de amiciție deosebite cu victimele accidentelor rutiere.

Cazul familiei I******u din Craiova care, suferind un cumplit accident cu deces pe drumul dintre Filiaşi şi Craiova, au apelat la serviciile noastre: în câteva luni de zile am obţinut sume consistente pentru toţi membrii familiei îndreptăţiţi să primească despăgubiri.

Asemenea şi în Constanţa şi Braşov: în ultima lună am preluat un caz de deces al unui bărbat de 52 de ani, accident petrecut în Braşov pe Calea Bucureşti, colţ cu strada Lunii.

În Constanţa am preluat un dosar de vătămare corporală al unui băieţel de 13 ani care, traversând bulevardul Lăpuşneanu, a fost izbit cu putere de un motociclist teribilist. Băieţelul a fost stabilizat hemo-dinamic şi este în afara oricărui pericol. Deja am demarat studierea şi fotocopierea dosarului întocmit în cauză – actele întocmite de poliţie, Anexa 2, declaraţiile martorilor, confirmă nevinovăţia minorului, fapt ce ne va ajuta să obţinem cele mai bune despăgubiri de la societatea de asigurări a motociclistului.

Call Now Button