Avocat accidente rutiere in Craiova, Brasov, Constanta

Cele mai bune rezultate sunt, de fapt, dosarele in urma carora clientul ramane prietenul avocatului ce l-a reprezentat; sunt dosarele in care clientul este multumit de rezultatele incasarilor despagubirilor obtinute de aparator. Este si cazul familiei I******u din Craiova care, suferind un cumplit accident cu deces pe drumul dintre Filiasi si Craiova, au apelat la serviciile noastre: in cateva luni de zile am obtinut sume consistente pentru toti membrii familiei indreptatiti sa primeasca despagubiri.

Asemenea si in Constanta si Brasov: in ultima luna am preluat un caz de deces al unui barbat de 52 de ani, accident petrecut in Brasov pe Calea Bucuresti, colt cu strada Lunii.

In Constanta am preluat un dosar de vatamare corporala al unui baietel de 13 ani care, traversand bulevardul Lapusneanu, a fost izbit cu putere de un motociclist teribilist. Baietelul a fost stabilizat hemo-dinamic si este in afara oricrui pericol. Deja am demarat studierea si fotocopierea dosarului intocmit in cauza – actele intocmite de politie, Anexa 2, declaratiile martorilor, confirma nevinovatia minorului, fapt ce ne va ajuta sa obtinem cele mai bune despagubiri de la societatea de asigurari a motociclistului.