Noi contracte de obtinere despagubiri din accidente rutiere in Bacau, Ploiesti, Galati si Sibiu

Munca asidua, seriozitatea si rezultatele bune confirma calitatile; in ultima luna avocat Valentina Priboi a semnat mai multe contracte de asistenta juridica privind obtinerea de despagubiri rca din accidente rutiere cu vatamari si deces.

“In Bacau am incheiat doua contracte de asistenta juridica pentru victimele unor accidente rutiere. Prima clienta a fost lovita pe trecerea de pietoni, suferind politraumatisme craniene severe iar, in cel de-al doilea caz, clientul este un barbat care care era pasager, pe locul din dreapta, si care in urma unei tamponari a suferit mai multe rupturi de ligament si fractura piciorului drept” ne-a declarat doamna avocat Valentina Priboi.

In ambele cazuri asteptam emiterea Certificatului medico-legal (CML) de la IML pentru a se constata exact care este numarul de zile de ingrijire, spre a intocmi apoi notificarea prealabila de despagubire, pentru a vedea care este suma oferita de catre firma de asigurare a soferului care a provocat accidentul.

“In Sibiu am semnat un contract de asistenta juridica pentru un caz mai trist decat cele expuse anterior: decesul unui domn de 78 de ani care a fost lovit in Pitesti de un sofer tanar care conducea cu viteza un SUV. In urma impactului, victima a decedat la cateva zile dupa accident. Familia defunctului formata din fiu, nepoata si o sora doresc obtinerea despagubirilor si au ales sa pornim o colaborare.”

Doamna avocat Priboi a semnat inca un contract de asistenta si reprezentare si pentru o tanara care suferit un accident grav ca pieton in municipiul Galati, in apropiere de Parcul Closca, in timp ce se plimba in mod regulamentar pe trotuar. Intr-o fractiune de secunda, un sofer neatent a izbit-o din plin pe tanara neajutorata, fracturandu-i soldul si piciorul stang.