Noi contracte de obţinere despăgubiri din accidente rutiere în Bacău, Ploieşti, Galaţi şi Sibiu

Munca asiduă, seriozitatea şi rezultatele bune confirmă calităţile; în ultima lună avocat Valentina Priboi a semnat mai multe contracte de asistenţă juridică privind obţinerea de despăgubiri rca din accidente rutiere cu vătămări şi deces.

„În Bacău am încheiat două contracte de asistenţă juridică pentru victimele unor accidente rutiere. Prima clientă a fost lovită pe trecerea de pietoni, suferind politraumatisme craniene severe iar, în cel de-al doilea caz, clientul este un bărbat care care era pasager, pe locul din dreapta, şi care în urma unei tamponări a suferit mai multe rupturi de ligament şi fractură piciorului drept” ne-a declarat doamna avocat Valentina Priboi.

În ambele cazuri aşteptăm emiterea Certificatului medico-legal (CML) de la IML pentru a se constata exact care este numărul de zile de îngrijire, spre a întocmi apoi notificarea prealabilă de despăgubire, pentru a vedea care este suma oferită de către firma de asigurare a şoferului care a provocat accidentul.

„În Sibiu am semnat un contract de asistenţă juridică pentru un caz mai trist decât cele expuse anterior: decesul unui domn de 78 de ani care a fost lovit în Piteşti de un şofer tânăr care conducea cu viteză un SUV. În urma impactului, victima a decedat la câteva zile după accident. Familia defunctului formată din fiu, nepoată şi o soră doresc obţinerea despăgubirilor şi au ales să pornim o colaborare.”

Doamna avocat Priboi a semnat încă un contract de asistenţă şi reprezentare şi pentru o tânără care suferit un accident grav ca pieton în municipiul Galaţi, în apropiere de Parcul Cloşca, în timp ce se plimba în mod regulamentar pe trotuar. Într-o fracţiune de secundă, un şofer neatent a izbit-o din plin pe tânăra neajutorată, fracturându-i şoldul şi piciorul stâng.

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere
Call Now Button