Ultimele două cazuri de accidente rutiere cu deces soluţionate pe cale amiabilă, peste 300000 euro în conturile clienţilor

Recent, doamna avocat Valentina Priboi a soluţionat cu succes două cazuri de accidente rutiere soldate cu deces. Primul, în care s-au obţinut despăgubiri de la BAAR întrucât autorul nu a fost identificat şi autorităţile au închis dosarul cu autor necunoscut, iar cel de-al doilea caz este cel al unei bătrâne ce a decedat aflându-se pe locul din dreapta faţă (pasager), ca urmare a pierderii controlului volanului de către şoferul care era chiar ginerele decedatei. Fireşte, soluţia prin care am obţinut despăgubirea nu a afectat sub aspect penal în niciun fel ruda defunctei.

Ambele contracte de asistenţă juridică au fost semnate foarte recent, primul la sfârşitul lunii martie 2019, iar al doilea la începutul lunii aprilie 2019 dar, prin stăruinţa şi implicare maximă, rezultatele se văd concret: mai mult de 300000 euro încasaţi de clienţii noştri în mai puţin de două luni de la semnarea contractului cu avocat Valentina Priboi.

Sumele cu titlu de despăgubire au fost deja încasate de clienţii care ne-au mulţumit pentru rezultatele obţinute. Experienţă + muncă = cele mai bune rezultate, în cel mai scurt timp!

Call Now Button