Ultimele doua cazuri de accidente rutiere cu deces solutionate pe cale amiabila, peste 300000 euro in conturile clientilor

Recent, doamna avocat Valentina Priboi a solutionat cu succes doua cazuri de accidente rutiere soldate cu decese. Primul, in care s-au obtinut despagubiri de la BAAR intrucat autorul nu a fost identificat si autoritatile au inchis dosarul cu autor necunoscut, iar cel de-al doilea caz este cel al unei batrane ce a decedat aflandu-se pe locul din dreapta fata (pasager), ca urmare a pierderii controlului volanului de catre soferul care era chiar ginerele decedatei. Fireste, solutia prin care am obtinut despagubirea nu a afectat sub aspect penal in niciun fel ruda defunctei.

Ambele contracte de asistenta juridica au fost semnate foarte recent, primul la sfarsitul lunii martie 2019, iar al doilea la inceputul lunii aprilie 2019 dar, prin staruinta si implicare maxima, rezultatele se vad concret: mai mult de 300000 euro incasati de clientii nostri in mai putin de doua luni de la semnarea contractului cu avocat Valentina Priboi.

Sumele cu titlu de despagubire au fost deja incasate de clientii care ne-au multumit pentru rezultatele obtinute. Experienta + munca = cele mai bune rezultate, in cel mai scurt timp!